Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A csillagokon túl

2008.10.01. 19:14 koimbra 4 komment

George Lucas elfoglalt ember volt az elmúlt években, leszállított még egy Star Wars trilógiát,  ügyködött az Indy 4-en, no meg a Csillagok háborújához kapcsolódóan érkeznek a játékok is és még nemrégiben mutatták be a Star Wars: A klónok háborúja rajzfilmet is. Az Indy 4 után nyilatkozta azt Lucas mester, hogy tele van a feje különféle megvalósításra váró ötletekkel, várjunk csak nyugodtan. Vártunk, vártunk és lőn csoda, bejelentettek egy második világháborús filmet, melynek címe Red Tails lesz és az executive producer maga Lucas lesz.

A forgatókönyvet John Ridley írja, aki főleg sorozatokat írt, de tőle származik a Sivatagi cápák ötlete is. A rendező Anthony Hemingway lesz, aki szintén sorozatokon edződőtt, többek között Helyszínelőket, Vészhelyzetet rendezett. A forgatás márciusban indulhat és Olaszországban, Prágában és Horvátországban forgatnak majd.

A történet fiatal néger katonákról szól, akiknek a seregben a rasszizmussal kell megküzdeniük, de végül helytállnak sikeresen és ők lesznek az első szinesbőrű vadászgép pilóták

De hogy ne maradjunk Csillagok háborúja nélkül: lehetséges, hogy a The Force Unleashed számítógépes játékból film készül.

Címkék: star wars miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53691302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2008.10.02. 11:48:02

A Red tailst már a Sithek bosszúja előtt bejelentette.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.02. 11:53:55

De ki hitte azt, hogy ebből lesz valami? Én nem, annyiszor beszél össze vissza, hogy követni se lehet.

Hanaiwa 2008.10.02. 15:38:40

A Force Unleashed-ból jó filmet lehetne csinálni, de a régebbi Knights of the Old Republic-ból még jobbat

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.10.03. 10:10:30

Egyetértek, egy KOTOR-ból készült filmet, én is szívesen megnéznék. Bár igazából nekem bármi jöhet, ami Star Wars, egy Force Unleashed filmnek sem vagyok ellenzője :)
süti beállítások módosítása