Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ramayan 3392 A.D film indiai képregény alapján

2008.10.07. 21:11 koimbra 1 komment

A Ramayan 3392 A.D. indiai képregényből filmet és online játékot is készítenek. A képregény Deepak Chopra and Shekhar Kapur ötlete alapján készült. Mandalay Pictures vette meg a jogokat. A sztori a posztapokaliptikus jövőben játszódik, a nukleáris háborúk után az emberiség maradéka nem nyugodhat, ugyanis démonok özönlik el a Földet és az túlélőknek velük kell felvenniük a harcot, a főhös egy kék bőrű harcos herceg.

John Collee írja majd a foragatókönyvet, aki a Kapitány és katonát és a Táncoló talpakat is írta, kinézett rendező még nincs. A producer Cathy Schulman, Mark Canton (300) és a képregény kiadójának a fejesei, Gotham Chopra és Sharad Devarajan pénzügyileg támogatják a produkciót az Atmosphere Entertainment-tel.


 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92701907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.10.08. 08:20:35

Ez a Kapur név ilyen gyakori náluk, vagy mindenki a nagy Raj Kapur leszármazottja??
süti beállítások módosítása