Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Final Fantasy VII: Advent Children

2008.10.10. 14:14 Armida 4 komment

Az egyik legtutibb animációs darab amit valaha láttam. Igaz hogy 2005-ös, és már évek óta nézem, de nem lehet megunni. Nagyon szépen ki van dolgozva, látszik, hogy sok munka volt vele, néhol vicces, néhol érzelmes, de alapjába véve pörgős zúzással tudnám jellemezni. (még Inuyasha Tessaiga-ja is elbújhat Cloud pengéje mögött)

Egy lepusztult világban járunk, ahol egy  betegség a Geostigma egyre inkább fertőz. A főhős Cloud - aki a legcukibb, legszexibb- is ebben a betegségben szenved.
Kadaj- az egyik ezüsthajú- és bandája megváltást ígér a betegségben szenvedőknek, akik főleg kisgyerekek, de igazi céljuk nem ez. A gyerekek vérére van szükségük, valamint "Anyjuk" sejtjeire, ezekből akarnak új Egyesülést teremteni.
A végén persze megjelenik Sephiroth is, akivel Cloud bazi nagy harcot vív.

Azt azonban be kell hogy valljam, hogy nemcsak a csodás látvány miatt (és persze főleg Cloud miatt) néztem meg többször is, hanem a történet miatt is. Kb negyedjére értettem meg, hogy miről is van szó. A történet nagyon bonyolult, néhol kapkodtam a fejem, hogy ez most ki, mi, mit akar, de sokkal hamarabb rájöttem mint mondjuk az Akirára.

A FF7 Advent Children-t Nomura Tetsuya és Nozue Takeshi rendezték és 2005 szeptember 14-én mutatták be Japánban.
Aki még nem látta az nézze meg, nem lesz csalódás. Látványban biztosan nem.


Cloud:


Ezt pedig Cloud fanoknak találtam. Gackt egyik száma, amiben a séró totál Cloud.
Vanilla:

Címkék: távolkeleti filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr16707081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.10. 14:17:26

Látszik, hogy csaj írta: legcukibb, legszexibb:D:D höhö

Egyébként ajánlom ezt a mangát/animét mindenkinek. A harcok, a verekedések, a lövöldözések simán felveszik a versenyt bármely A kategóriás filmmel. A hangulat is nagyon nagy: olyan 90-100 %-ot adnék neki rémszről:)

Armida 2008.10.10. 14:40:28

Nálam is kerek 100%. :)

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.10.10. 15:10:33

koimbra, a mangát olvassuk :)
btw, kilences nálam is
süti beállítások módosítása