Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jean Reno terápiája

2008.10.28. 10:12 koimbra 2 komment

Jean Reno szerepet vállalt az Unversal stúdió új vígjátékában, a Couples Retreat-ben. A történetben négy pár egy trópusi szigetre látogat el, ahol rájönnek arra, hogy itt a  terápia nem szabadon választható, hanem kötelező számukra.

Reno alakítja majd a terepautát és a hely főnökét.  A főszereplő Vince Vaughn lesz, mellette feltűnik még Jason Bateman, Kristen Bell, Malin Akerman, Kristin Davis és  Faizon Love. A forgatókönyvet Jon Favreau írta, míg a rendezést Peter Billingsley vállalta, aki eddig egy 1994-es rövid sci-fi drámát dirigált csak le, de azért színészkedett és producerkedett is (Szakíts, ha bírsz, A Vasember).

Reno legközelebb a Rózsaszín párduc második részében lesz látható, ezt februárban mutatják be és Antal Nimród rendezésében készülő Armored dráma-thrillerben is fontos szerephez jut.

Címkék: szereposztás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73735892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2008.10.28. 12:12:01

Jean Renot imadjuk, de miert nem lehet azt a szerencsetlen Rozsaszin Parducot bekenhagyni? Sokkal olcsobb es kevesbe kegyeletserto lenne ha az egesz stab kivonulna es lekopne Peter Sellers sirjat.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2008.10.28. 19:18:37

Jean Reno és Vince Vaughn egy filmben??? látnom kell!!!!:D
süti beállítások módosítása