Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Howardot akarják

2008.10.29. 11:39 koimbra 2 komment

Két hete jött a hír, hogy A Vasember második részében Terrence Howard helyett Don Cheadle lesz Jim Rhodes, Tony Stark legjobb barátja és egy másik páncél viselője. A rajongóknak ez egyáltalán nem tetszik és azt követelik, hogy Howard benne legyen a második részben, ennek érdekében petíciót írtak, amit alá lehet írni a http://www.howardnotcheadle.com oldalon. Eddig még 471-en írták alá.

Erről jut eszembe az Uwe Boll ellenes petíció, amely megrekedt 313.000 aláírásnál.

Címkék: miújság vasember2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92738294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.10.29. 13:57:11

Én úgy tudom, hogy eleinte a film készítői is Howard-ot akarták, csak nem tudtak megegyezni (túl sokat kért talán), ezért lesz Cheadle. Tudom, hogy nem szerencsés, egy film két része között a színészcsere, de sajnos nem tudunk mit tenni.

Ha jól tudom, akkor Cheadle már alá is írta a szerződését, szóval innentől nem nagyon van visszaút.

fotelban · http://fotelban.blog.hu/ 2008.10.29. 16:19:47

nem hinném, hogy annyira sokat számítana, hogy ki lesz a társ, csak rdj maradjon, ő meg vsz már a bosszú angyalaira is aláírt már, az meg jó...
süti beállítások módosítása