Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló: 6 új film

2008.10.30. 12:10 koimbra 3 komment

6 új filmre mehetünk e héten a moziba

Éjjel a parton (Nights at Rodanthe): Richard Gere és Diane Lane romantikázik. Adrienne (Lane) átmenetileg elvállalja egy panzió irányítását, amelynek jelenleg egy vendége van (Gere), aki rövidre tervezett ottlétét kénytelen meghosszabbítani egy orkán miatt. Na persze, hogy kitör a romantika.
Poszter és előzetes

Immigrants-Jóska menni Amerika (Immigrants): két barát (egy magyar és egy orosz) az amerikai álmot keresi Los Angelesben. Csupó Gábor alkotása.
Előzetes

Max Payne-Egyszermélyes háború (Max Payne): Max Payne feleségét és lányát megölik, erre ő bosszúhadjáratba kezd. A népszerű számítógépes játék alapján készült, főszerepben Mark Wahlberg és Mila Kunis. Erre elmegyek majd valamikor.
Szinkronos előzetes
Képek

Elégia (Elegy): Egy egyetemi tanár (Ben Kingsley) viszonyt kezd tanítványával (Penelope Cruz). Ezt is betervezem valamikorra.

Csak egy szerelmesfilm (Kærlighed på film): ez egy dán dráma (de ott van még mögötte a film noir, thriller jelző is). Jonas és felesége autóbalesetet szenvednek, a másik kocsiban ülő Julia kómába esik. Jonas a lány szüleivel elhiteti, hogy ő a lány szerelme.

A hazugság szabályai (Pravidla lzi): cseh dráma. Egy tucat drogfüggő egy tanány éldegél, ahol megpróbálnak kigyógyulni a függőségükből. Egy új fickó is érkezik közéjük, Roman.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55740277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.10.30. 14:42:35

A "May Payne"-re nagyon kíváncsi vagyok. Lehet, hogy elmegyek rá.

Érdekel az is, hogy Csupó Gábor mit alkotott ezúttal, de szerintem azt majd csak DVD-n fogom megnézni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.31. 11:13:49

Megnéztem a Max Payne, iromány valamikor hétvégén várható róla, egyébként meg nem jött be, bár a képi világ pazar volt.

nyuszisz 2008.10.31. 12:04:07

Az Immigrants-t néztem meg a héten, őszintén szólva olyan közepesnek értékelném, a történet néhol nem valami folyamatos, a viccek sem időtállóak.
süti beállítások módosítása