Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cheung és Jackson is bekerült Tarantino filmjébe

2008.10.31. 15:50 koimbra Szólj hozzá!

Quentin Tarantino megmondta: Jövő nyáron az Inglorious Basterds filmmel fog érkezni. Sokan heherészhettek ezen, hiszen a forgatókönyv már készült egy ideje, de Tarantino befejezte, szerzett színészeket, bár az álomszereposztásból nem lett semmi. Ezek a nevek keringtek a produkció körül eleinte: ichael Madsen, Tim Roth, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Paul Walker, Adam Sandler, Eddie Murphy, Johnny Depp, John Travolta, Harvey Keitel, Fred Williamson, John Jarratt, Mickey Rourke és Christopher Walken és végül ők kerültek a csapatba.

A forgatás két hete folyik Németországban, még egy nő csatlakozott a stábhoz Maggie Cheung személyében, ő lesz a Cinemathéque mozi vezetője, korábban Isabelle Huppert neve merült fel erre a szerepre.

Samuel L. Jackson pedig elérte, hogy benne legyen ebben az alkotásban, méghozzá narrátor lesz.

Címkék: szereposztás miújság inglourious basterds

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr9742490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása