Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brody Jason Statham nyomában

2008.10.31. 14:32 koimbra Szólj hozzá!

Adrien Brody lesz a főszereplője a The Courier akciófilmnek, melyet Russel Mulcahy (Kaptár 3, Árnyék) fog rendezni. A forgatókönyv Michael Brandt és Derek Haas kezében van, akik legutóbb a 3:10 Yumát és a Wantedet is írták.

Brody egy rettenthetetlen futárt alakít és jelenlegi megbízatása szerint egy csomagot kéne leszállítani egy alvilági személynek, de a cuccot más is szeretné megszerezni, például néhány korrupt zsaru és a rivális maffiafőnök. Ez a futárkodás kicsit a Szállítóra emlékeztet.

A produkciót januárban kezdik el forgatni Louisiana és Las Vegas területén.

Russel Mulcahytól elvileg még idén érkezik egy akciófilm Zen in the Art of Slaying Vampires címmel, áprisilban mutatják be a Give 'em Hell, Malone akciót Thomas Jane főszereplésével, és 2009-ben majd valamikor jön egy dráma (Prayers for Bobby) is, Sigourney Weaverrel. Brody is elfoglat, a Splice sci-fit már leforgatta, ez 2009-ben jön, akárcsak a Giallo thriller, idén december 5.-én pedig bemutatják a Cadillac Records dráma-musicalt, amelyben Beyonce-val játszik együtt. Ennek már van egy teasere is.

Címkék: miújság cadillac records the courier

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43740788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása