Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik a Kárhozat útja

2008.11.03. 19:24 koimbra 1 komment

Sam Mendes 1999-ben készítette az Amerikai szépséget, mely több díjat is bezsebelt, rá 3 évre rukkolt elő a Kárhozat útjával, amelyet szintén több elsimerésben részesítettek. A film 181 millió dollárt hozott világszerte, a folytatás lehetőségéről 6 év elteltével jöttek csak elő. Méghozzá nem is egy, hanem rögtön kettő ötlete merült fel. A Kárhozat útja képregény alkotója, Max Allen Collins írja és rendezi a Road to Purgatory-t and Road to Paradise-t.

A történet főszereplője Michael Sullivan Jr, Tom Hanks fiának a neve a volt az első részben. Sullivan visszatér a II. világháborúból, azzal az elhatározással, hogy megbosszulja apját. A szálak Frank Nittihez vezetik, akit Al Capone parancsára meg kell ölnie.

Max Allen Collins leginkább néhány Helyszínelők számítógépes játékot írt, legutóbb pedig egy 2005-ös drámát (ezt rendezte is) a Eliot Ness: An Untouchable Life. 2008-ban pedig a The Lust Lullaby egyik írója volt, amely a san diegoi fesztiválon is nyert néhány díjat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42748002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.11.04. 23:39:18

Nekem ez tetszett nagyon anno, ebben volt az a fotós-gyilkos? -vagy keverem más filmmel?
süti beállítások módosítása