Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Adventureland előzetes

2008.11.22. 11:29 koimbra Szólj hozzá!

A film 1987-ben játszódik, James (Jesse Eisenberg) épp most végzett a fősulin, nagyon szeretne elmenni egy európai álomtúrára, pénze azonban nincs rá, így munkát vállal egy vidámparkban, ahol be is csajozik (Kristen Stewart). Feltűnik még Ryan Reynolds is. Greg Mottola rendezte a filmet, aki a Superbad-et is készítette.

 

Kristen Stewart eddig össze-vissza mindenféle műfajban szerepelt, ott volt a Pánikszoba, a Hírnök, Jéghideg otthon, Zathura, mostanában pedig a romantikát keveri valami mással is. A nők hálójában drámai is volt, a Twilight tini horror szerűség (mellesleg 60-70 milliós bevételt sejtenek az elemzők első hétvégén), az Adventureland viszont már csak romantikának néz ki.

Címkék: trailer poszter adventureland

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53782524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása