Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.11.27. 11:39 koimbra Szólj hozzá!

A mai naptól 6 új film tekinthető meg a magyar mozikban.

Égető bizonyíték (Burn After Reading): Coen tesók egy vígjátékkal tértek vissza. Egy volt CIA (John Malkovich) úgy dönt megírja emlékiratait. Erről másolatot készít felesége, a cd azonban egy edzőterem padlóján landol, az alkalmazottak pedig lehetőséget látnak arra, hogy ebből meggazdagodjanak.
Ma délután nézem, aztán majd pötyögök róla valamit.
Előzetes

D-War - Sárkányháború (D-War: Dragon Wars): Los Angelesre sárkányok támadnak, egyébként pedig egy dél-koreai film ez az alkotás.
Régebben Nsane már írt róla egy fikázást.

Hazugságok hálója (Body of Lies): Ridley Scott rendezése, főszerepben Leonardo Di Caprio és Russel Crowe. Amerikában nagy buka eddig.
A CIA felbérel egy újságírót, hogy kapjon el egy terroristát.
Előzetes

Alkonyat (Twilight): Sikeres könyv alapján készült tini-vámpír-romantikus film. Amerikában hatalmas sikert aratott már az első hétvégén, a folytatás azonnal zöld utat kapott, a főszereplők pedig 12 millió dollárt kapnak majd ezért (2 millió ütötte a markukat az elsőért).
Előzetes

Alvajárók (Sleepwalking): James Reedy egyszerű ember, még az átlagosnál is hétköznapibb, vágyak nélküli élettel. Ezt forgatja fel fenekestül nővére, Joleen, aki az éjszaka közepén hívja fel, menedéket keresve maga és 11 éves lánya, Tara számára.
Főszereplők: AnnaSophia Robb, Nick Stahl, Charlize Theron, Dennis Hopper, Woody Harrelson.

Lorna csendje (Le silence de Lorna): belga-francia-angol-olasz-német film dráma. Lorna egy albán nő, aki Belgiumban él, büfét szeretne nyitni barátjával, ezért elfogadja a helyi gengszter ajánlatát.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91791102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása