Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise és Holmes szexfilmen töri a fejét

2008.11.28. 10:17 koimbra Szólj hozzá!

Tom Cruise szerelmetes a nejébe, nagyon, de nagyon, ezzel kapcsolatban mindenkiben az élhet, mikor az Oprah showban boldogan ugrálgatott a kanapén (ezt egyébként számtalanszor kiparodizálták már). Katie Holmes azóta sikeresen otthagyta a Batmant a Van az a pénz...ami megbolondít szörnyű vígjátékért, Tom Cruise-ra pedig egyre többen fogják rá, hogy elindult a sikertelenség lejtőjén.

Egy meg nem nevezett stúdió főnök szerint Cruise a kamera előtt szeretne szeretkezni feleségével, hogy bebizonyítsa mennyire is szereti őt. A pár már keresi a megfelelő filmet, egy kifejezetten erős cuccra vágynak valami olyasmire, amilyen az Utolsó tangó Párizsban volt.

Szerintem hagyni kéne ezt a filmet a fenébe, Cruise és ex-felesége Nicole Kidman együtt meztelenkedett a Tágra zárt szemekben, aztán nem sokra rá vége lett a kapcsolatuknak.

Cruisetól idén érkezik a Valkűr, amelyet jó előre temettek már sokan, majd a pletykák szerint visszatér egy negyedik Mission: Impossible filmre. Holmesnak jelenleg nincs tervbe vett melója Hollywoodban.

(A kép a The Guardian magazinból való.)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr40792686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása