Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első Steven Seagal horror

2008.12.04. 11:19 koimbra 4 komment

A Sony Pictures dvd/videó részlege bejelentette az Against the Dark filmet, amelynek főszereplője Steven Seagal lesz, akinek ez lesz az első horrorja. Néhány ellenlábasa szerint már az eddigi alkotásai is annak számítottak. 2009. február 10.-től lesz kapható a dvd boltokban.

A történetben Seagal egy Tao nevezetű katana mestert fog alakítani, aki a posztapokaliptikus jövőben egy volt katonákból álló speciális egységet vezet, céljuk, hogy kiszabadítsanak néhány túlélőt egy kórházból és közben a vámpírokat halomra öljék. Tao tudja, hogy a vérszívók ellen az egyetlen gyógymód a kivégzés.

Az Against the Darkban játszik Dwayne Johnson unokaöccse, Tanoai Reed is. A film egyébként 94 perces és R besorolású lesz, akad majd benne sok vér, gore, némi meztelenség (remélhetőleg nem Seagal vetkőzik) és káromkodás is.

Seagal filmjei általában 20 millió dollárból készülnek, ebből 5 millió üti az ő markát. Aki látott mostanában tőle filmet az tudhatja, hogy szegény elhízott és a verekedős jelenet némelyikében már kaszkadőr bunyózik helyette.

Címkék: miújság against the dark

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr98803168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.12.04. 11:26:00

Látom te is ráakadtál erre a gyönyszemre:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.12.04. 11:28:18

Kár, hogy borítékolhatóan szar lesz. Én mostanában nem tudtam végignézni egy Seagal filmet se, mert annyira rosszak. Van Damme-tól legalább akad egy-kettő nézhető, még Lundgrentől is, de Seagal tartja a nézhetetlen szintet.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.12.04. 11:36:10

Én azért meg szoktam Seagal új filmjeit is, de tény, ami tény, hogy messze-messze elmaradnak a régiektől színvonalban.

Szottyer 2008.12.05. 08:29:35

Seagal? Ő maga Nico Toscani!
süti beállítások módosítása