Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Del Toro stop-motion technikával forgat

2008.12.06. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

1990-ben mutatták be a Boszorkányokat, 11 díjra jelölték és hármat meg is kapott. A filmben a boszorkányok hatalmas összeesküvést szőnek, egy kisfiú azonban kihallgatja a tanácskozást, balszerencséjére észreveszik őt és egérré változtatják, így kell megakadályoznia a boszikat.

Az alkotást Roald Dahl könyvéből készítették, az új film is leginkább a könyvre fog épülni, tehát nem remake-ként kell elképzelni, Guillermo del Toro és Alfonso Cuaron stop-motion technikával készítené el a Boszorkányokat.

Eredetileg Cuaron dirigálta volna, de úgy döntött, hogy csak producer lesz, a rendezés lehetőségét átengedte del Toronak, aki a forgatókönyvvel már készen is van. Del Toronak igyekeznie kell, hiszen 2010-ben már vár rá a Hobbit rendezői széke.

Ez az eredeti film előzetese

 

 

A youtube-on fenn van az 1990-es darabolva, alább a boszorkánygyűlést láthatjátok.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1807317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása