Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy bébiszitter további kalandjai.

2008.12.06. 10:08 koimbra Szólj hozzá!

1987-ben mutatták be Chris Columbus (Reszkessetek betörők) rendezésében az Egy bébiszitter kalandjait, Elizabeth Shue és Penelope Ann Miller főszereplésével. A vígjátékot folytatni fogják Further Adventures in Babysitting címmel, Miley Cyrust érdekli a film, de még leforgat pár részt a Disney csatornán futó műsorához, aztán hozzálátnak a filmhez. Bemutató 2010-ben.

Az eredeti film tartalma: Miután a gyönyörű Chris hoppon marad este, elvállalja a kis Sara felügyeletét. Még meg sem melegszik, amikor gyenge idegrendszerű barátnője telefonon azzal sokkolja, hogy elszökött otthonról és sürgős segítségre szorul. Chris azonban nem kívánatos útitársakkal, Sarával és szerelmes bátyjával, valamint tolakodó barátjával kénytelen nekivágni az egyórás sima útnak, ami hajmeresztő kalandokba torkollik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81807249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása