Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elpusztíthatatlanok remake

2008.12.07. 14:01 koimbra 1 komment

John Carpenter felmutatott pár klasszikust, mint pl. A 13. rendőrőrs ostroma, Menekülés New Yorkból, Halloween - A rémület éjszakája, A dolog, de az Elpusztíthatatlanok nem tartozik a legismertebb alkotásai közé, az Universal stúdió mégis úgy döntött, hogy ebből készít majd remake-et.

Az eredeti filmben egy munkanélküli különleges napszemüveg birtokába jut, amellyel más színben látja a reklámokat, óriásplakátokat, magazinokat. Mint kiderül földönkívüliek szivárogtak be mindenhova, céljuk a Föld elfoglalása. A napszemüveg birtokában emberül rájön arra, hogy az idegenek már a vezetés legfelsőbb szintjeire is eljutottak.

Carpentertől alkotásai közül már újraforgatták a Halloweent és a 13. rendőrörs östromát, legutóbb terve vették a Menekülés New Yorkból remake-jét és szó volt A dolog második részéről is. Carpenter következő munkája az L.A. Gothic horror lesz, amihez 2008 van megadva bemutatónak, szerintem idén ezt már nem láthatjuk. Majd következik a Riot dráma, horror, thriller Nicolas Cage-dzsel.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32809204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.12.07. 15:25:51

Minek feldolgozni?
Ez egy igen hangulatos film, kicsit más mint a szokvány Carpenter mozik, de nekem bejött annak idején.
Na és Rowdy Roddy Piper...ő egy legenda!
süti beállítások módosítása