Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brad Pitt az Elveszett Várost keresi

2008.12.10. 15:56 koimbra Szólj hozzá!

A Paramount James Grayt, Az éjszaka urai rendezőjét bízta meg azzal, hogy ledirigálja a THe Lost City of Z filmet, amelynek főszereplője Brad Pitt lesz, ő egyébként a saját cégével, a Plan B-vel szállt be az a produkcióba. A könyvet David Frann írta, aki egy fikciómentes regényt tett le az asztalra. A történet Percy Fawcettről szól, aki katona és kém is egyben. Fawcett az Amazonas környékére utazott, mivel megszállottjává lett annak az elképzelésnek, hogy ott egy régi civilizációt fog találni, melynek neve Z. Fiával 1925-ben indult el a kutatásra és soha többé nem látták őket.

Brad Pitt főszereplésével idén még jön a The Curious Case of Benjamin Button, jövőre még két alkotásban láthatjuk (Inglorious Basterds, Tree of Life), ezen kívül még van négy filmterve. James Graynek viszont nincs előjegyezve semmi más munkája, szóval addig ki tudja találni, hogyan is képzeli el a forgatást.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82815204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása