Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fantom is újrakezdi

2008.12.18. 10:44 koimbra 1 komment

A 80-as évek végén és a 90-es évek végén a Kandi Lapok oldalain sok képregényhőssel ismerkedhettünk meg (én is vettem őket), köztük volt a Fantom is, fekete-fehér kiadásban, majd később már színesben is. A Fantom a dzsungelben osztotta az igazásgot lila kosztümben. Még a nagy képregényfilm dömping hajnalán, 1996-ban készült egy produkció Billy Zane, Treat Williams és Cathrine-Zeta Jones főszereplésével, 42 millióba került és csak 17 millát hozott, a folytatás gondolata nem vetődött fel.

Néhány napja úgy tűnt, hogy mégis lesz egy sequel, aztán kiderült előlről fogják kezdeni az egészet, tehát el lehet felejteni a 96-os próbálkozást. A jogok a Sherlock Symington Productions birtokába kerültek, 87 millió dollárból (ez hogy jött ki?) hoznák tető alá az újragondolt változatot The Phantom: Legacy címmel, ez pedig már a jelenben játszódna és nem a múltban.

A forgatókönyvet Tim Boyle szállítja, aki leginkább egy apa-fiú kapcsolatra építené fel a sztorit.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr36829485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2008.12.18. 11:55:22

A 96-os fantomot láttam már vagy 2-szer, az eléggé gagyi de valahogy mégis nézhető volt. Valószínűleg a szereplők miatt...
süti beállítások módosítása