Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Némi pletyka

2008.12.18. 22:34 koimbra Szólj hozzá!

A nap végére pedig egy kis pletyka a Denevéremberrel és a Vasemberrel kapcsolatban.

A Batman harmadik részével kapcsolatban volt már néhány pletyka, a Macskanő szerepével kapcsolatba hoztak már Angelina Jolie-t, Cher-t is, nos most Rachel Weisz neve merült fel. A The Sun lap tudni véli, hogy Rébusz biztosan Eddie Murphy, míg Robin Shia LaBeouf lesz a következő felvonásban.

Christopher Nolan azt mondta korábban, hogy az ő általa elképzelt Batman világban nincs helye Robinnak (se szuperhősöknek, Superman így tuti nem fog feltűnni később). Így már eleve kacsának bizonyul a hír. (Egyébként a filmschoolrejects pedig éppen poénos kedvében volt és írt egy saját Batman pletykát, amiben Judi Dench lenne Macskanő:))

A másik hír félig igaz, hiszen Tim Robbins leszerződött a Vasember folytatásához, ő majd Tony Stark apját alakítja, egy igen fontos flashback jelenete lesz majd, aminek köze lesz az Avengers mozihoz is. Azt rebesgetik, hogy Sólyomszem és Fekete Özvegy is fel fog tűnni a második részben és nem csak villanásnyi szerepük lesz. Az orosz kém (az Özvegy) a korábbi hírek alapján már az első részben benne lett volna, őt Hilary Swank személyesítette volna meg (az imdb-n is ki volt írva), végül csak nem láthattuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48829930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása