Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Warner bebukta, a Foxnál a Watchmen film

2008.12.25. 13:06 koimbra 7 komment

Sokan várják a Watchment, valaki talán a napokat is számolja a bemutatóig, örülhet a jónép, hogy az egyik legjobb képregényt a vásznakon láthatja. Csakhogy a nagy boldogságra árnyékként vetül egy bírósági ügy. A Warner látott hozzá a forgatáshoz, azonban a 20th Century Fox szólt, hogy a jogok viszont náluk vannak és a bírósághoz fordult, ment a jogi csatározás. Elvileg januárban lett volna ítélet, tegnap azonban Gary A. Feess bíró döntésének az értelmében a Watchmen forgalmazása a Foxhoz került írta a slashfilm.

A Warnernek főhet a feje, elbukott egy 150 milliós filmet. Véleményem szerint a Fox sem hülye, hogy végül a Warner nélkül mutassa be a Watchment, mivel azért a jövőre is gondolni kell, sok stúdió néhány produkció elkészítésénel össze szokott fogni, a WB pedig mereven elutasíthat ezentúl minden Fox stúdióval kapcsolatos gondolatot. A rajongók szerintem tojnak arra, hogy ki fogja bemutatni az alkotást, ők látni szeretnék a filmet minél előbb, az előzetes hírek szerint nagyon jóra sikeredett, Kevin Smithnek volt szerencséje látni és áradozott róla. Korábban olyat is lehetett olvasni miszerint néhányan bojkottálni fogják a Fox soron következő filmjeit, így a stúdió esetleg eleshet valamennyi összegtől. Én hiszem, hogy a józan ész azért győzni fog és a két stúdió meg fog tudni egyezni.

Címkék: watchmen miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99841148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.12.26. 11:21:34

Szia!
Watchmen az. :)

2008.12.26. 11:22:49

Az első kommentben nem voltam túl informatív, úgyhogy most igyekszem kifejezni magam: a főcímben és rögtön a poszt első sorában el lett írva a film címe.
A poszt egyébknt kiváló. Kellemes ünnepeket kívánok!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.12.26. 17:44:57

Igaz, elírtam kissé, köszi, hogy szóltál

Spawn85 2008.12.27. 01:26:59

Én csak azt nem értem, hogy ha x éve a FOX-nál voltak a jogok, akkor miért nem csináltak semmit?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.12.27. 11:17:44

A Fox eddig két Moore képregényt filmesített meg, A pokolból sem volt kiemelkedő siker, a Szövetség miatt meg kaptak aztán rendesen, no meg össze is veszett a rendező meg a főszereplő ott és ez sem lett nagy siker. Van egy csomó filmtervük, ez most nem szerepelt benne...a Warner viszont utánanézhetett volna, hogy mi van meg hogy van és a Fox-szal karöltve megcsinálták volna a filmet, így viszont gáz van

Spawn85 2008.12.27. 15:32:41

A Pokolból az a Johnny Depp-es Hasfelmetszős film??? Mert az nem volt rossz szerintem. Sőt, igazából nekem a Szövetség is tetszett.
Viszont valóban a Warner is hibás volt, hogy nem nézett utána a dolgoknak.
De az most óriási kitolás lenne a rajongókkal, ha nem mutatnák be a filmet. (Ami a trailer-ek alapján nagyon is ígéretesnek tűnik)
süti beállítások módosítása