Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hell Ride helyett Kid Rock

2008.12.26. 17:53 koimbra 1 komment

Nos sikerült megtekintenem a Hell Ride filmet, végülis az a lényeg, hogy a motorosoknak nagyon jó élete van, csajoznak, buliznak, olykor szétverik egymást, de nem probléma, összetartás megvan, meg akad egy másik mocis banda is és egy kis múltbéli eset, ami megesett. A film első 10 perc még egész jó, de aztán unalomba fullad. Hosszabban így karácsonykor nem értekeznék róla, képtelennek érzem magam erre, tele a pocakom mindenféle jóval, étekkel-itókával, a lényeg az, hogy a Hell Ride helyett ajánlom inkább Kid Rock számát, az American Bad Asst.

 

Azt hiszem ezzel a lényeget valamennyire sikerül kiragadnom a nagy egészből. Mellesleg Leonor Varela nem csinál az egész filmben, minthogy a tüzelő szukát hozzá elég meggyőzően, szóval kerestem is róla egy jó háttérképet:)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86842817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azonoss 2008.12.26. 23:27:23

Szerintem jól össze lett ezzel foglalva az egész:) Nem is kell többet írni róla, motorosok, buli, csajok...meg volt benne még egy kis kavarás és ennyi
süti beállítások módosítása