Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Knightley a skizo

2009.01.05. 20:52 koimbra 1 komment

Keira Knightley alakítja F. Scott Fitzgerald alkoholista író skizofrén feleségét. A film az író és felesége kapcsolatA rendezésre Nick Cassavetes volt a kiszemelt korábban, helyette John Curran (Színes fátyol) dirigálhatja le a The Beautiful and the Damned produkciót.

Knightley eléggé kedveli a kosztümös filmeket és legfőképp élvezi, ha a sztori nem a múltban játszódik. Tavaly a The Duchess alkotásban a 18. századba vitte el a nézőt, a Szerelem határai pedig a 20. század elején játszódik.  Előtte a Selyem és a Vágy és vezeklésben játszott (és ha már kosztümös film, akkor a Karib-tenger kalózait is meg kell említeni).

Fitzgerald eléggé felkapott egyébként mostanában, nem is oly rég mutatták be a Benjamin Button különös életét, ez még 1921-ben jelent meg. Baz Luhrmann pedig éppen a Nagy Gatsby regényét szeretné megfilmesíteni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2860075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.01.06. 22:18:57

Nekem nagyon tetszett a Selyem, a novellát is olvastam, de a film sokkal jobb, és a Színes fátyol, meg a Vágy és vezeklés is, szerintem erre is vevő leszek.
süti beállítások módosítása