Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Informers: képek és előzetes

2009.01.07. 16:44 koimbra 4 komment

Bret Easton Ellis regénye alapján készül a The Informers. A történet 1983-ban játszódik Los Angelesben és 7 történetet láthatunk majd, mindegyik sztoriban más áll a középpontban, lesz itt vámpír, rock sztár, producer. Főbb szerepekben: Mickey Rourke, Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Winona Ryder.

Alább a film posztere tekinthető meg, aztán néhány kép a filmből és végül az előzetes.



Címkék: trailer képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr26863807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.01.07. 18:24:53

Ezt várom a legjobban! A tapasztalataim alapján úgy lesz a legélvezetesebb, ha előbb elolvassuk a könyvet.
Az előzetest már régebben láttam, most újra megnéztem. Érdekes, hogy egyes szereplőket teljesen így képzeltem el, de pl. a rocksztárt nem, és bizonyos jelenetek is élénken élnek a fejemben, de nem pont így.

clay 2009.01.07. 20:41:39

Az év legjobban várt filmje nálam. Remélem nem fog félévet csúszni itthon, különben kénytelen leszek kevésbé legális megoldáshoz folyamodni... :)

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2009.01.07. 21:19:58

Ha csak fele olyan jó lesz mint az Amerikai Psycho akkor kb. ötször megnézem majd moziban :D
Viszont van egyáltalán valami pontos megjelenési dátum? Mármint amerikai? Mert elvileg már ősszel meg kellett volna jelennie, de akkor csak ez a trailer jött, semmi más :/
süti beállítások módosítása