Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rabu Kon- Lovely Complex

2009.01.09. 15:26 Armida 2 komment

Tündéri,vicces-romantikus történet egy alacsony fiúról és egy magas lányról.
A film ezen az animén alapszik.
A karakterek palettája nagyon sokszínű, láthatunk tanci bácsit, aki folyton újabb és egyre őrültebb parókákat hord, miközben azt hiszi, hogy senki sem veszi észre, megismerhetjük a szemüveges és folyton könyvet bújó Suzukit ( akit az irtó szexi Mizushima Hiro alakít) , az ő különleges képessége, hogy ha izgalomba jön, akkor dől az orrából a vér, aztán itt van még a főszereplő lány nővére, aki nagydarab, mély hangú de állati sokat lehet rajta nevetni. A többieket nem írom le, legyen meglepi.
Én szakadtam a filmen, végig vicces, az arcok, a szituációk, a párbeszédek teljesen visszahozzák a régi középiskolás éveket. Ez a film persze azért ennél többről szól. Megmutatja, hogy nem számít, mit mondanak az emberről, az a lényeg hogy ő boldog legyen úgy ahogy van, és ha ez úgy jön össze hogy pont a lány a magasabb, az sem lehet akadály.
A fiút játszó Koike Teppei jól hozza a karaktert, mégis a lányt alakító Fujisawa Ema az aki mestermunkát végzett, hatalmasat dob a filmen.
Ishikawa Kitaji filmje 2006-ból. Tubolható angolul, de aki ügyes az letöltheti magyar felirattal is.

 

Videó:

 

Címkék: távolkeleti filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr10867540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2009.01.10. 16:55:48

Iszonyat aranyos volt, én az anime-t is szerettem.
süti beállítások módosítása