Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Transformers 2 teaser poszter

2009.01.09. 10:28 koimbra Szólj hozzá!

Ez lenne a teaser poszter a Transformers második részéhez. Tudom, hogy az első poszterek nem szoktak valami ütősre sikeredni, de ez kifejezetten rossz szerintem. Az előzetest majd a Super Bowl alatt adják le február elsején.

Egyébként végre Michael Bay is megszólalt és csöpögtetett néhány infot is. Ezek szerint Megatron nem fog visszatérni, a tank amit korábban látni lehetett csak egy új játék. Kb. 40 robot fog fel-alá szaladgálni, az első részben csak egy tucatnyi volt, én azzal beértem, szerintem ez már zsúfolt lesz. A Devastator a piramisoknál fog feltűnni és 50 láb magas lesz. A címben szereplő Fallen is különálló karakter lesz. A második felvonás 200 millióba kerül majd, korábban arról lehetett olvasni, hogy 300 millió dollárból forgatnak.

Címkék: tranformers poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11867029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása