Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Alphabet Killer

2009.01.10. 18:54 koimbra 2 komment

Nem is igazán érdekelt ez a film, ami miatt felkeltette az érdeklődésem az a sok reklám miatt volt. Ugyanis mostanában minden külföldi filmes oldalon, ha meg akartam nézni egy videót, akkor a The Alphabet Killer 30 másodperces trailere ment le előtte, már nagyon untam, hogy nem tudok átlépni rajta. Szóval ezek után gondoltam megtekintem ezt a thrillert.

A történet egy máig megoldatlan gyilkossági ügyről szól, ami az ABC-gyilkosként híresült el. A tettes 3 fiatal lányt ölt meg, a nevük kezdőbetűje azonos volt és olyan helyen találták meg a rendőrök a testeket, amelynek első betűje a lányok monogrammjával volt azonos. (A wikipedián lehet olvasni az esetről).

A főszereplő Eliza Dushku, aki az esetben nyomoz, majd később skizo lesz, ezért rehabilitáción kell résztvennie, aztán visszakerül a rendőrség kötelékébe alacsonyabb beosztásban. A nyomozás az első perctől az utolsóig teljesen unalmas, ami a filmre is elmondható. Semmi izgalom, nem tűnik érdekesnek és még a színészek is teljesen gyengén teljesítenek.

A legtöbb sorozatgyilkossági produkciót próbálják úgy összerakni, hogy maga a néző is tippelgessen a tettes személyére, itt viszont csak azt lehet saccolgatni közben vajon mennyi idő van hátra. Nem is szaporítom a szót tovább, én nem ajánlom senkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64869594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.01.10. 23:45:03

Én is mindenhol belefutok ebbe, már kezdtem azon gondolkodni, hogy megnézzem.

halald 2009.06.18. 13:04:46

Eddig nem sok jót hallottam róla. De megnézem holnap.
süti beállítások módosítása