Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackie Chan, mint Mr. Miyagi

2009.01.14. 10:57 koimbra 1 komment

Írtam róla korábban, hogy újraforgatják az 1984-es Karate kölyök filmet, a főszerepben már biztos, hogy Will Smith fiát, Jaden Smith-t láthatjuk. Ő szerepelt az apja mellett a nagy sikert elért A boldogság nyomában drámában és tavaly pedig egy idegesítő gyereket alakított az Amikor megállt a Föld sci-fiben.

Novemberben még úgy tűnt, hogy Stephen Chow lehet majd a rendező és a srác karate mesterét is ő alakítja, mára ez megváltozott. A direktor Harold Zwart lesz, akitől idén a Rózsaszín párduc második részét láthatjuk. Jaden Smithnek pedig Jackie Chan oktathatja a filmben a karate fortélyait, állítólag nem lesz benne az eredeti alkotásban látott daru-féle beállás. A pletykák szerint Jada Pinkett Smith alakíthatja a kissrác anyját.

Az új verzióba beszállt a China Film Corp. Group is, a forgatás teljes egészében Kínában zajlik majd, még idén szeretnének hozzálátni a munkálatokhoz.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr57876679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.01.14. 15:45:03

Robert Rodriguez már készítí a zombihorroros filmjét, amelyben szándékoltan low-budget megoldásokat fog alkalmazni, a főszerepet meg nem erősített hírek szerint Will smith anyósa fogja játszani.
süti beállítások módosítása