Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miller távozott az erdőből, McG Will Smitht akarja, Depp pedig rumozik

2009.01.14. 18:59 koimbra 3 komment

-Russel Crowe kitette a szűrét Sienna Millernek Nottinghamből. Állítólag Crowe nem tudott megszabadulni a Hazugságok hálójában miatt felszedett kilóktól, a State of Play thrillerhez (előzetes) sem kellett lefogynia. A Nottinghamben mellette Miller túl fiatalnak és vékonynak tűnt volna, ezért egy testesebb színésznőt keresnek a szerepre.
Miller idén a G.I. Joe mozifilmben tűnik fel.

-Korábban szó volt már arról, hogy McG rendezheti a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo filmet a Disney számára. A rendezőnek a filmet a Terminator 4 után kellene elkezdeni, mivel már folynak a Terminator 5 előkészületei és 2011-re szeretnék a mozikba küldeni, így a Némo kapitányos sztorit minél hamarabb le kellene zavarnia. McG Némo szerepére mindenképpen Will Smitht szeretné meggyőzni.
Smitht néhány filmmel már kapcsolatba hozták, a Legenda vagyok folytatását elkészítenék, a Bad Boys harmadik részét pedig maga a sztár szeretné tető alá hozni. A The Last Pharaoban pedig egyiptom utolsó fáraóját, a núbiai Tamarkát alakítaná.

-Johnny Depptől idén láthatjuk a Public Enemyt, jövőre pedig az Alice Csodaországban tűnik fel, majd jön valamikor a Karib-tenger kalózainak a negyedik felvonása is. Szintén játszik az The Imaginarium of Doctor Parnassus filmben is, ahol Heath Ledger helyére ugrott be.
Nagy valószínűség szerint a színész következő munkája a Rumnapló lesz, amely Hunter S. Thompson könyvéből készül Bruce Robinson rendezésében. Depp 1998-ban szerepelt már az író művéből készült filmben, a Félelem és reszketés Las Vegasban produkcióban. Nő főszereplő nincs, a karaktert viszont a filmpont szerint így képzelik el: "Egy huszonöt éves, gyönyörűen áttetsző látomás Connecticutból, gyilkos mosollyal és rejtélyes, mondhatni ferde személyiséggel. Maláj szoknyát (szarongot) visel, anyaszült meztelenül napfürdőzik, a szexualitás minden mozdulatát áthatja."

-Michael Cerenzie and Christine Peters producerek Steve McQueen színész életéről szeretnének filmet készíteni a Steve McQueen: Portrait of an American Rebel könyv alapján. A produkció a sztár hollywoodi karrierjéről szólna, ez pedig a Valaki ott fenn szeret engem filmmel kezdődött. McQueen olyan klasszikusokban játszott, mint A hét mesterlövész, Pokoli torony, Pillangó, Bullit.

Címkék: robin hood miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr39877968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brüsszeli csipke 2009.01.14. 21:06:32

Nahát, McQueentől kihagytad a Bullitt-ot!? Pedig ha van, ez igazán alapmű lett.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.14. 22:01:45

@Brüsszeli csipke: beleírtam, azért írtam hármat, mert azért lehetne még sorolni néhány filmet McQueentől.
Egyébként anno esélyes lett volna a Rambo szerepére is, csak még jóval a forgatás megkezdése előtt elhunyt

Brüsszeli csipke 2009.01.15. 08:42:06

Teljesen igazad van. Nekem, tudod, ez az egyik első film, ami beugrik vele kapcsolatban. Talán ezért hiányzott; köszi, hogy odaírtad :)
süti beállítások módosítása