Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keanu Reeves a Cowboy Bepop főhőse

2009.01.16. 11:33 koimbra 6 komment

Tavaly jelentették be, hogy jön az Akira élőszereplős változata, szó volt már a Ghost is the Shell megfilmesítési jogait pedig Steven Spielberg vásárolta meg és egy másik igen népszerű japán anime hollywoodi verzióját is a vásznakon láthatjuk hamarosan. A főszerepre Keanu Reeves-t nézték ki, aki igent mondott a felkérésre, természetesen ő alakíthatja a főhöst Spike Spiegelt, aki egy fejvadász, a történet 2071-ben játszódik és hőseink egy a Bepop nevű űrhajóval utazgatnak ide-oda a legénységével.  A csapatban Spiegelen kívül van még két pilóta és Spiegel haverja, Jet Black is. A forgatókönyvet Peter Craig írja, rendező még nincs.

Az eredeti sorozatot 1998-ban mutatták be, az imdb-n 5705 szavazattal 9,4-en áll. Kenji Uchida és Shinichiro Watanabe az eredeti Cowboy Bepop készítői producerként vesznek részt a filmben, akárcsak Keiko Nobumoto, aki a sorozat írója volt. Masahiko Minami, a Cowboy Bepop producere pedig tanácsadóként fog közreműködni.

Bemutató 2011-ben, addig be lehet pótolni a sorozat, én is azt fogom tenni, remélem tetszeni fog.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr18881447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.01.16. 13:00:20

Ejha! :)
Tuti megnézem, már csak azért is, mert a Bebop nekem nehezen érthető. Már 3x kezdtem el az animét, de még mindig nem értem miről szól.

geomayler 2009.01.16. 13:17:36

Mert a hangulat fontosabb a történésnél, nem véletlenül Bebop a címe, ami egyfajta jazz/blues műfaj.
Én végignéztem és nem rémlik, hogy a legénységet cowboys-nak hívnák, csak úgy viselkednek, mivel fejvadászok. Ajánlom mindenkinek, az egyik legjobb anime.
A szereplőválasztásról meg tavaly olvastam már, akkor se tetszett az ötlet, bírom Keanut, de eleve nem kéne feldolgozni, mert úgy jó, ahogy van vagy ha már muszáj, akkor inkább más színésszel. Bár ki tudja, lehet menni fog neki.

Kolorad 2009.01.16. 14:45:01

Hatalmas anime, egyike a nagy kedvenceimnek mind a sorozat, mind az egész estés anime...Majd odaadom koimbra nekem ki van írva DVD-n lejátszható verzióban az egész.

Kolorad 2009.01.16. 14:47:25

Szerintem mondjuk Keanu nagyszerűen el fogja tudni játszani, külsőre is van hasonlóság Spike-vel:)

FayeFaye 2009.01.16. 14:51:43

Nooooooooooo! es ezt sok karomkodas kovette, amit itt most mellozni fogok. Ez a kedvenc sorozatom es az egyik kedvenc fillmem (nem csak rajzfilmem) - mellesleg valoszinuleg a filmet fogjak kannibalizalni. Kene mar valami baromi nagy uzenetet kuldeni ezeknek a hollywoodi keselyuknek, hogy el a karmokkal a tavolkeleti filmektol, rajzfilmektol, kepregenyektol, pont. Nem tudom elkepzelni, hogy a Bebopbol jo eloszereplos film keszulhet, foleg nem Keanuval, aki Constantine-nal egyutt mar ket kedvenc rajzolt karakteremet fogja tonkretenni. Es hogy az eredeti keszitok igy elkurvultak...szomoru. Talan egy pozitivum, hogy tobben fogjak felfedezni az eredeti rajzfilmet. Geomayler, igen, a fejvadaszokat (nem csak ezt a csapatot) space cowboynak hivjak.

nyuszisz 2009.01.17. 22:12:41

Szeretem ezt az anime-sorozatot, nem tudom, hogyan fogják átültetni ezt a különleges atmoszférát egy filmbe.
süti beállítások módosítása