Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.01.22. 02:53 koimbra Szólj hozzá!

6 új film kerül ma a magyar mozikba

Underworld - A vérfarkasok lázadása (Underworld: Rise of the Lycans): a harmadik rész az első kettő előzményét mutatja be, láthatjuk hogyan is kezdődött a vérfarkasok és vámpírok háborúja.
Az első szerintem nézhető volt, a második már jobban tetszett, erre majd elmegyek előbb-utóbb.
Előzetes
Képek

Halálos közellenség - 2. rész (L'ennemi public n°1): két hete mutatták volna be, valamiért eltolták két héttel. Folytatódik Franciaország leghírhedtebb gengszterének, Jacques Mesrine-nek a története

Sukiyaki Western Django (Sukiyaki Western Django): japán western, az első percekben Tarantino is feltűnik. December elején láttam, rá kellett néznem az imdb-re, hogy ez paródia-e, hiszen már az elején elég furán beszélnek a festett háttér előtt a színészek. Aztán kiderül, hogy ez nem vicc. Angolul beszélnek a japánok is benne, ők aztán rendesen törik a nyelvet. Sok érdemleges nem volt benne, nem is jutottam a végére.
Képek

A szabadság útjai (Revolutionary Road): Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszereplésével készítette ezt a drámát Sam Mendes, Winslet megkapta a Golden Globe-ot az alakításáért. A sztori az ötvenes években játszódik Amerikában és egy fiatal házaspárról szól.
Előzetes

Cselek (Sztuczki): lengyel dráma-vígjáték. A hatéves Stefek a nyári szünet alatt a vasúti pályaudvaron az elveszett apját véli felfedezni az egyik utasban.

Amal (Amal): kanadai dráma. Amal Új-Delhiben dolgozik riksásként, az egyik gazdag utasa pedig ráhagyná vagyonát.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr78894316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása