Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elkezdődött a Tintin forgatása

2009.01.27. 12:07 koimbra Szólj hozzá!

Tegnap Steven Spielberg hozzálátott a Tintin forgatásához. Néhány hete akadt némi gond, ugyanis az Universal végül kihátrált a produkció mögül, mvel túl soknak találta a költségvetést, helyére viszont a Paramount stúdió lépett. A filmet 3D-s technikával forgatják.

A főszereplő riporter srácot  Jamie Bell alakítja, őt tavaly a Hipervándorban láthattuk, előtte pedig a Hallam Foe-ban, 2001-ben pedig A Billy Elliotért díjakat is kapott. Tintin barátját, Haddock kapitányt Andy Serkis (Gollum a Gyűrűk urából) kelti életre, Red Rackham kalózkapitány szerepét Daniel Craig (Quantum csendje, Defiance) kapta meg. A két bajszos detektív, Thomson és Thompson pedig Edgar Wright és Simon Pegg lesz (Vaskabátok).

A Spielberg által rendezett film Az Unikornis titka képregényen alapszik majd, amiben Tintin egy kincses térképre lel, amire gonosz kalózoknak is fáj a foga. Peter Jackson producerként vesz részt az első résznél, a folytatást már ő maga dirigálja, aminél Spielberg lesz a producer. A korábbi tervek szerint a Tintinből trilógiát terveztek, még nem tudni, hogy a harmdik rész elkészül-e és ha igen ki fogja rendezni. Az első rész 2011-ben kerül a mozikba, addig is ajánlom mindenkinek képregényből készült rajzfilmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31905871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása