Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lara Croft kalandjai újraindulnak

2009.01.28. 11:19 koimbra 6 komment

A Warner Brothers Dan Lin producerrel készül egy új Tomb Raider mozira, amely nem folytatás lenne, hanem egy reboot, azaz újrakezdik az egészet.

Korábban a Paramountnál voltak a népszerű számítógépes játék megfilmesítési jogai, csakhogy ez időközben visszakerült az Eidoshoz, amit a Warner stúdió szerzett meg. A filmbe beszáll producerként Ian Livingstone, aki az Eidos fejese. Korábban az úriembernek sok kaland-játék-kockázat könyvet köszönhettünk (nekem megvan mind).

Jelenleg még nincs se rendező, se forgatóköny, az viszont biztos, hogy teljesen máshogy képzelik el a filmet, ahogy a Paramountnál. Az első két Tomb Raiderben Angelina Jolia alakította a hősnőt, múlt héten pedig a pletykák szerint Megan Fox bújhatott volna Lara Croft cuccába, amit azóta megcáfoltak (szerencsére).

Az első Tomb Raider volt talán az eddigi legdrágább film, amit játék alapján készítettek, Simon West 115 millió dollárból hozta tető alá a produkciót és Amerikában 131 milliót hozott (összesen pedig 274-et), a második felvonást Jan De Bont dirigálta, aki Lara Crofttól remélte, hogy visszatérhet majd az élvonalba, csakhogy a 118 millió dolláros alkotás megbukott, Amerikában csak 65 milliót hozott a mozikban, amihez nemzetközileg még 91 társult.

Én játszottam réges-régen az első résszel a P1-esemen, majd a másodikat is végigvittem, igaz azt már hang nélkül, mert valamiért nem akart megszólalni.

Címkék: tomb raider miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr58907940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.01.28. 12:14:54

Annak idején a TR az egyik kedvenc játékom volt (már amelyik megvolt a "sorozatból") Nekem a filmek is tetszettek (bár a második részben volt egy-két jelenet, amin azért húztam a számat) Szerintem Angelina Jolie jó volt Lara-ként, én per pillanat más főszereplővel nem nagyon tudom elképzelni a filmet. (Pedig ha jól tudom AJ biztos nem lesz már) Mindenesetre várom a fejleményeket, ha lesz film, akkor biztos megnézem majd.

Mondjuk annak nem kifejezetten örülök, hogy ez is "reboot" lesz. (Bár igaz, hogy 5-6 rész után a játék is átment egyfajta "újjászületésen")

icevox 2009.01.28. 17:54:16

És milyen jót tett neki az az újjászületés, remélem a film is hasonló képp sikeres lesz.

Repce Manó 2009.01.28. 23:55:34

nem kifejezetten szerettem a filmeket, az elsőt végignéztem, a mások rész megtekintése nem moziban történt és valahogy az elején úgy döntöttem, hogy nekem ez nem szükséges. De ez a videó, hála Juno Reactor zenéjének, szerintem isteni
www.youtube.com/watch?v=dF3pvpxqDgQ&feature=related

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.03.04. 10:01:38

@Kaland-Játék-Kockázat: Megvan az összes Steve Jackson-Ian Livingstone -féle könyv, még a Titán is.
Plusz még néhány másféle is, pl. Joe Dever Kalifornia visszaszámlálás, a Sárkány bosszúja, stb
Meg néhány Harcos Képzelet is, de azokból csak néhány darab van, mert szerintem ezek már elég gyérek lettek.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2009.03.04. 12:39:58

úúúú...Koimbra, kaptál egy hatalmas bónuszpontot:-) Titán mennyire jó könyv volt már - KJK könyvek rengeteg álmatlan éjszakát okoztak, volt miattuk elbliccelt dolgozat is nemegyszer. És az országút harcosa, mint Mad Max lapozgatós könyvben...
Ehh..megyek, lepakolom a könyves polcot, kerítek egy D6-ot :-)
süti beállítások módosítása