Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wachowskiék megfilmesítik a megfilmesíthetetlent

2009.01.31. 10:30 koimbra 2 komment

Tom Tykwer a Wachowski tesókkal írja a forgatókönyvet David Mitchell Cloud Atlas regényéből, amit korábban megfilmesíthetetlennek tartották, de ilyesmit ezelőtt is sokszor hallhattunk. A Cloud Atlas története a 19. században kezdődik, majd különböző idősíkok között váltakozik, végül a posztapokaliptikus jövőbe vezeti az olvasót. A hat fejezetet mindegyék mindig az éppen aktuális főszereplő narrálja. Az endlessen bővebben olvashattok a könyvről.

Wachowskiék jelenleg a Ninja Assassin akción dolgoznak, remélhetőleg nem lesz olyan bazi nagy bukta, mint a Speed Racer.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24913154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2009.02.01. 15:15:43

Az Ember tragédiája epikusabbnak tűnik ennél az alapnál, azt miért nem akarja megfilmesíteni egyik hálivúdi fejes sem? Többezer évvel ezelőtt kezdődik a sztorija, és végül a távoli jövőben végződik, mikor a kihűlt Nap miatt örök hó és jégtakaró borult a Földre.
Nagyon szívesen látnám a nagyvásznon.

FayeFaye 2009.02.01. 18:44:10

Milyen igaz, erre kene milliardokat kolteni, nem a Kis Vuk-ra - vagy ha lenne normalis kiralyi tevenk ebbol helyre kis sorozatot csinalhatnanak - persze ennek is Honfoglalas lenne a vege.
süti beállítások módosítása