Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Magyar rajongói animációs film: Stargate: Redemption

2009.02.06. 06:09 koimbra 1 komment

"A történet szerint egy idegen faj próbálja uralma alá hajtani a galaxist, melynek lakói ez ellen küzdenek. Persze sorra kudarcot vallanak és hatalmas veszteségek érik őket. Egy véletlen felfedezés azonban új lehetőségekkel kecsegtet, ám időben cselekedni kell, hiszen egy totális megsemmisítő-flotta lépett be galaxisunkba és nem tudni, melyik bolygó lesz a következő áldozata. Hogy a tudósok számára időt nyerjen a SGC szövetségeseivel az armada elé vonul és feltartóztatja azt, noha mindenki tudja, hogy arról a csatatérről talán senki nem tér vissza.

Ezen az oldalon olvashatsz bővebben a készülő filmről, láthatsz néhány képest és még egy rövid részletet is láthatsz a készülő alkotásból.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61925318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alatamala 2011.02.10. 14:11:56

tetszik amit írtak róla,de sehonnan sem tudom letölteni.
Néhány fizetős oldalt találtam már,denem fizetek egy ingyenes filmért.

ha valaki tudna küldeni egy linket,ahonnan letöthetném ingyen a filmet akkor kérem,hogy válaszoljon.Gyerekjáték erre az oldalra regisztrárlni,ha ez lenne az akadálya a válasz megírásához. :) naa viszlát.
süti beállítások módosítása