Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a Rumnapló

2009.02.10. 16:32 koimbra 1 komment

Március végén látnak hozzá a Rumnapló film forgatásához, a rendező Bruce Robinson lesz, a főszereplő Johnny Depp lesz, korábban pedig az is kiderült, hogy a mostanában felkapott Amber Heard is benne va a produkcióban. Ma két új színész csatlakozott a stábhoz. Aaron Eckhart alakítja Sandersont, a szerelmi háromszög egyik érintettjét, ő vezeti be Paul Kempet (Depp) a nagyvárosi életbe. Richard Jenkins pedig Lotterman lesz, aki a Daily New főszerkesztője és ő veszi fel Kempet a csőd szélén álló laphoz.

A filmet Hunter S. Thompson regényéből készítik, az érdeklődöknek nagyon ajánlom a Félelem és reszketés Las Vegasban művet megtekintésre, ebben is Johnny Depp volt a "főhős".

Depp eléggé elfoglalt, idén jön tőle a Public Enemies és az Imaginarium of Doctor Parnassus, jövőre pedig Tim Burton rendezésében tűnik fel és még jó pár produkcióban érdekelt. Eckharttól tavaly A sötét lovagot láthattuk és decemberben mutatták be itthon az Érzékeny pontot, ami szintén igen jóra sikeredett. Idén láthatjuk majd a Traveling romantikus filmet tőle. Csütörtökön mutatják be itthon A látogatót, amelyben Jenkins szerepel, alakításáért Oscarra is jelölték, tőle idén még három filmet láthatunk.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53934957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.02.10. 20:25:35

Hát hiába Deppi Jancsi, azért ez a Bruce Dickinson azért nem egy Terry Gilliam.
süti beállítások módosítása