Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stiller és Cruise együtt nyomoz

2009.02.13. 11:21 koimbra Szólj hozzá!

A 70'es években futott a Hardy Boys sorozat, amelyben két tini az apjuknak segített felderíteni megoldani különféle bűnügyeket. Már elég régóta tervbe van véve a filmváltozat, Simon Kinberg (Mr. és Mrs. Smith) írt is egy forgatókönyvet, ez viszont nem tetszett a stúdiónak és felbérelte Ed Solomont (Men in Black), hogy írjon egy másikat. A rendezést Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban) vállalta el, a főszerepre pedig sikerült megnyerni Ben Stillert és Tom Cruiset, akik újra együtt dolgozhatnak a Trópusi vihar után. Hardy Men lesz a film címe, a történetben pedig a srácok már felnőttek, de újra össze kell fogniuk egy rejtély megoldása érdekében.

Stiller és Cruise tervezi, hogy a jövőben készítenek egy Les Grossmanról szóló filmet, addig is utóbbi örül a Valkűr sikerének, előbbitől pedig májusban láthatjuk az Éjszaka a múzeumban második részét, ezen felül pedig még 4 produkcióban érdekelt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr57940695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása