Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A földönkívüliek stratégiát váltanak

2009.02.17. 11:05 koimbra Szólj hozzá!

Timur Bekmambetov az Éjszakai-és Nappali őrséggel bizonyított, Hollywood le is csapott rá nyomban, kezdetnek rábízták a Wanted képregényfilmet, amiből szép siker lett (jön a második rész is). Ezek után biztos nem is nagyon akarják elengedni onnan, producere lesz a 9 című animációs filmnek, ebben segítségére lesz Tim Burton is. Tervezi még, hogy remake-et készít a Moby Dickből és korábban még arról is szó volt, hogy egy olyan produkciót is tervez, ami a középkorban játszódik, a főhősök lovagok lennének, akik a Szent Grált védik a vámpírok ellen. Erről az utóbbi kettő film körül néma csend honol, nincs róluk semmi hír, mióta szó volt róla, hogy lesz ilyen.

A The Days Before sci-fi rendezői székébe már biztos, hogy Bekmambetov lesz. A történet szerint a földönkívüliek megszállnák a Földet és kiírtanák az emberiséget, ezt úgy vinnék végbe, hogy visszautaznak az időben, ha sikerül az invázió, akkor megint ugranak egyet az időben visszafelé. Egy ember azonban rájön erre a tervre és ő is visszatér az időben, mindig egy nappal az alienek előtt érkezik és 24 órája van rá minden esetben, hogy meggyőzze az emberiséget a közelgő veszélyről.

A főszerepre Robert Downey Jr. és Reese Witherspoon esélyes, a forgatókönyvet Chad St. John írta, a producer pedig Gianni Nunnari (300) lesz.

Witherspoon idén hangját adja a Szörnyek az űrlények ellen animációs filmhez és James L. Brooks vígjátékban fog feltűnni. Downey Jr. nevét A Vasember újra ismertté tetté, idén ő alakítja Sherlock Holmest és játszik a Szólistában (Oscar esély?), jövőre pedig a Master Mind animációs alkotásban hallhatják a hangját az amcsik, hozzánk úgyis szinkronosan jön el.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64948267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása