Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül Kurt Cobainről

2009.02.17. 12:46 koimbra 9 komment

Marc Forster A Quantum csendjével bebizonyította, hogy nem ért az akciófilmhez, ugyanis Bond 22. kalandja csak egy közepes volt, legalábbis ez a saját véleményem. Én örültem volna a legjobban ha a rendező visszatér a drámák világába, hiszen a Szörnyek keringője, az Én, Pán Péter vagy a Felforgatókönyv egész jól sikerült darabok voltak és nem hiszem, hogy Forster kezében a World War Z zombis produkció élvezető lesz a végén. De nincs veszve semmi, ugyanis nagy valószínűséggel Forster dirigálhatja a Kurt Cobainről szóló életrajzi filmet.

Courtney Love korábban is érdekelt volt már ebben műben, a forgatókönyvet David Beioff (Az utolsó óra) írja, aki korábban már dolgozott együtt Forsterrel a Maradj! és a Papírsárkányok alkotásokon. Benioff a Heavier Than Heaven könyv alapján írja a szkriptet.

Arról még nincs konkrét hír, hogy ki fogja alakítani a Nirvana együttes volt frontemberét, korábban Ewan McGregor és James McAvoy neve merült fel a szerep kapcsán.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52948438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nygá 2009.02.17. 23:05:12

sajnos ő szóba se került de szerintem az ideális Cobain Josh Holloway lenne. Talán az egyetlen jó választás. Amúgy szkeptikus vagyok, a film szinte biztos, hogy egy kalap szar lesz, valami érzelmes izé amitől Cobain hányna. De adja isten hogy ne. Holloway for Cobain/prezident.

kékféltégla 2009.02.17. 23:13:34

szerintem meg Ewan McGregor hitelesebben eljátszaná..

2009.02.17. 23:21:18

jól nyomta a doors az kurvaisten

Poldi 2009.02.17. 23:24:44

Kiváncsi vagyok hogy a filmben Courtney Love fogja e megölni vagy, kérdőjel marad.
Ugye mindeneki tudja hogy ő volt, bár nem tudtak ellene, csak közvetett bizonyítékot felhozni, ami a világ legdrágább ügyvédje ellen kevés volt.

mangorlo 2009.02.18. 00:33:14

szerintem meg csákó simán beherkázott oszt jól lelőtte magát. elég depis arc volt és nagyon tolta a cuccost.

borzzz 2009.02.18. 02:21:17

Danton, igazad van abban, hogy alkatilag Holloway lenne alkalmas, arcra nem annyira.
A jóllakott napközisre emlékeztető McGregor egy vicc lenne.
Az Utolsó napokban nem volt rossz Brad Pitt öccse (? ha jól emlékszem) Kurtnek. A film is figyelemre méltó, bár nem egy remekmű.

Poldi, ez egy ostoba összeesküvéselmélet. Nem ölte meg. Szerette. És nem a drága ügyvédek húzták ki a szarból. Nem is volt tárgyalás, fel sem merült olyan gyanú, hogy nem öngyilkos lett.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2009.02.18. 08:09:19

@borzzz: Alkatilag pont hogy nem lenne jó választás Holloway, mert izmos, Cobain meg világ életében girhes volt. Persze arról még senki nem hallott, hogy egy szerep kedvéért lefoggyon valaki (mondjuk McGregor)... én inkább egy jó szinészt keresnék, semmint egy külsőre hozzá legjobban hasonlító embert.

totyatotya 2009.02.18. 09:21:58

én azt nem értem hogy egy permanensen betépett, tehetségtelen seattle-i csávóról minek filmet csinálni. pedig pont az a korosztály vagyok.

persze közöm = 0, nyilván lesz akit érdekel. de ezt kúltúra vagy korkép szinten még ma is ezerrel marketingelni kicsit nevetséges (OK, nem kicsit) és egyértelmű pénzhajsza.

ufozsi 2009.02.28. 12:09:50

@Linkovic Csumoszky: én ezt a srácot választanám: Joe Anderson.
nekem már bizonyított az Across The Universe-ben, abban a filmben az történik, hogy vannak amolyan hasonmások ill. karakterek, akik nagyon hasonlítanak a könnyűzenében egyes emberekre. volt egy jimmy hendrix, volt egy janis joplin, és nekem ez a srác totálba kurt cobaint juttatta eszembe. mellesleg jó kis énekhangja is van, és szerintem tökjól tudná hozni kurt cobain karakterét! megmutatom: www.youtube.com/watch?v=NwB8QiKWodk&feature=channel_page és www.youtube.com/watch?v=5EDm3vkfRzo&feature=channel_page
süti beállítások módosítása