Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.02.19. 10:52 koimbra 2 komment

Három filmet mutatnak be a magyar mozik, ami közül kettőre el fogok menni. Kicsit el vagyok csúszva a mozizással, a Made in Hungária óta nem voltam moziban, még van 3 és fél nap ebből a hétből, háromszor biztosan el tudok jutni moziba.

Gettó milliomos (Slumdog Millionaire): Jamal egy kérdésre van a 20 millió rúpiás nyereménytől a Legyen Ön is milliomos játékban, ezt a kérdést viszont már csak a következő nap láthatja, mivel lejárt a műsoridő. A rendőrség viszont elkapja Jamalt, mert azt hiszik, hogy csalt a játék alatt.
Ma délután nézem, estére vagy holnapra össze is rittyentek valami irományt róla.
Előzetes,poszter

Valkűr (Valkyrie): Bryan Singer kisebb volumenű melót akart a Superman után, az összejött neki, hogy kevesebbe került, de annál több baj volt a forgatás alatt. A történet a második világháború alatt játszódik, náci tisztek egy csoportja összefog, hogy megöljék Hitlert.
Erre holnap mennék.
Az első 6 perc a filmből
Előzetes
Szinkronos előzetes

Papírkutyák: magyar vígjáték. Kuplung és Csumpi, két kisstílű megélhetési bűnöző, akik Kárpátaljáról kerültek Magyarországra, és itt a legváltozatosabb munkákból próbálnak általában kevesebb sikerrel megélni, előzetes letartóztatásba kerülnek. Egy három személyes cellában helyezik el őket, ahol cellatársuk a két méter és százötven kiló színhús - Darab. Itt indul a történet, amelynek során főhőseink felidézik a tökéletlen bűncselekmény részleteit.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr29952410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.02.19. 19:15:04

Ez a Gettó milliomos mitől olyan egyedi, mondja már meg valaki:)
9kor kikerül az irományom

Spawn85 2009.02.19. 20:00:46

Én igazából ezek közül kíváncsi vagyok mind háromra. (Más-más oknál fogva) Ámbátor mostanában elég sok a dolgom, úgyhogy nem valószínű, hogy moziközelbe jutok, majd DVD-n nézősek lesznek valószínű.
süti beállítások módosítása