Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Minden rendben Nottinghamben

2009.02.25. 21:12 koimbra Szólj hozzá!

Rendeződni látszik a helyzet a Nottingham körül, korábban a forgatás kezdetét elnapolták, aztán Russel Crowe rakta ki a produkcióból Sienna Miller szűrét, mivel a színész nem tudott megszabadulni a felszedett kilóktól és mellette Miller túl fiatalnak és vékonynak tűnt volna, ezért új színésznőt kerestek. Néhány napja Mark Strong, a film egyik másik szereplője beszélt arról, hogy Cate Blacnhett az esélyes a szerepre, aki ma alá is írt a filmhez. Az oké, hogy öregebb, mint Miller, de Blacnhett ugyanolyan vékony, mint ő, hacsak nem vékonyabb. A film címét is megváltoztatták időközben, már Robin Hood néven fut.

Ethan Reiff és Cyrus Voris (Sleeper Cell) írták a forgatókönyvet, amit Brian Helgeland (A tűzben edzett férfi) írt át, Ridley Scott ül a rendező székben, akinek ötödjére fogja Crowe-ot dirigálni. A forgatás pedig áprilisban kezdődhez Londonban és a film költségvetése 130 millió dollár.

Címkék: robin hood miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr7966210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása