Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.02.26. 21:30 koimbra 2 komment

7 darab film került ma a magyar mozikba, van választék bőven.

Hét élet (Seven Pounds): Will Smith újra Gabriele Muccinoval dolgozott, ők korábban A boldogság nyomában drámát tették le az asztalra, ami nekem nagyon nem tetszett. Ezt a filmet ma láttam, valamivel jobb lett, de még így is csak közepest tudok rá adni.
Előzetes

Milk: Sean Penn alakítja Harvey Milket, aki politikus volt és felvállalta, hogy meleg. Az Oscaron Penn megkapta a legjobb főszereplőnek járó díjat.
Előzetes
 

Véres Valentin 3D (My Bloody Valentine 3-D): Tom (Jensen Ackles) 20 év után tér vissza szülővárosába, ahol akkoriban 22 embert öltek meg. A helyiek azonban Tomot gyanúsítják az esettel.
Sajnos felénk nem adják, remélem el tudok majd jutni olyan helyre, ahol vetítik.
Előzetes
poszter

Kutyaszálló (Hotel ford Dogs): Andi és Bruce egy elhagyatott hotelt rendeznek be gazdátlan kutyák számára.
Előzetes

Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You): romantikus vígjáték Ben Affleck, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Juston Long, Bradley Cooper, Kris Kristofferson főszereplésével.
Előzetes

Akaratlanul (De ofrivilliga): svéd dráma. Svédország a tavasz vége felé. Egy felvágós fiú mindenféle kellemetlenséget csinál ha iszik, egy tanár a kollégáit akarja irányítani, míg két tizenéves lány bulira vágyik, de egyikük, egy részeg éjszaka után a parkban köt ki teljesen kiütve.

A világ nagy és én kicsi vagyok (Svetat e golyam i spasenie debne otvsyakade): magyar-bolgár történelmi dráma. Egy nagyapa próbálja az amnéziába esett férfi emlékezőképességét visszahozni

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28968300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2009.02.26. 21:36:40

A Hét élet sztem borzalmas. Az év, meg az elmúlt évek egyik legrosszabb, leghamisabb, legmanipulatívabb drámája. Majd írok is róla hamarosan.

nyuszisz 2009.02.26. 22:22:11

A Milket már nagyon meg szeretném nézni, 2 hónapja csak tologatom és még az Elcserélt életeket sem láttam.

A boldogság nyomában nekem tetszett, jobban, mint a Slumdog millionaire - elég sok hasonlóság van a két film között.
süti beállítások módosítása