Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírmorzsák

2009.03.09. 08:58 Virgogirl Szólj hozzá!

  • Igaz, hogy a Watchmen a hétvége legnagyobb nézettségét produkálta, jóval kevesebbet hozott, mint ahogy azt a készítők elvárták volna. "Alig" 55,7 millió dollár bevételt termelt, pedig a szakértők jóval 60 millió feletti összeget vártak - írja a Reuters. Ennek ellenére a film forgalmazói "elégedettek".
     
  • Dakota Fanning is szerepel majd a Twilight folytatásában, a novemberben bemutatásra kerülő New Moonban. "Nagyon szeretem a könyveket, mindet olvastam, és igazán menő dolog lenne szerepelni a filmben" - nyilatkozta korábban a 15 éves színésznő.
     
  • Pornósztárként tér vissza Carla Gugino, a Watchmen egyik szuperhősnője. A Women in Trouble című független filmben Gugino Elektra Luxx-ot alakítja, aki a karrierje csúcsán áll, mikor kiderül, hogy gyereket vár.
     
  • Lehet, hogy a Jonas Brotherst durván megalázzák a moziba járók? A tinisztárok 3D-s koncertfilmje ugyanis jelenleg a legrosszabb "műveknek" fenntartott lista élén áll az IMDB-n. Persze, sokak szerint csak az együttes utálói fogtak össze, hogy a legrosszabbnak szavazzák meg a filmet - a rajongói célcsoportba tartozók szerint a film "fantasztikus", "csodálatos", "minden idők legjobbja" (és persze, aki rosszat képes szólni róla, az csak irigy...)
     
  • Állítólag (hivatalosan meg nem erősített információk szerint) Brad Pitt titokban találkozott Barack Obamával, az Egyesült Államok elnökével, hogy "egyeztessenek" New Orleans újjáépítéséről.
     
  • Jövőre mutatják be a Ghost című filmből készült musicalt Londonban - még csak annyit lehet tudni, hogy a darab elsősorban Bruce Joel Rubin könyvére támaszkodik (ő írta a film forgatókönyvét, és Oscar-díjat is kapott érte), a zenét és a szöveget pedig az Eurythmics-es Dave Stewart és Glen Ballard írja majd.
     
  • Vince Vaughn megnősül: a színész eljegyezte kanadai származású, ingatlanügynök barátnőjét, Kyla Webert. A hírt Weber édesapja erősítette meg. A 38 éves színész állítólag Valentin-napon, egy négykarátos gyémánttal kérte meg a barátnője kezét. A pár valamivel több, mint egy éve van együtt - Vaughn egy interjúban közölte, hogy "boldog, elkötelezett és komoly" kapcsolatban él, de "soha többet nem szeretné kiteregetni a magánéletét".

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr97990714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása