Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ütközetben eltűnt remake

2009.03.09. 14:06 koimbra 1 komment

Talán 10 évesen láttam az Ütközetben eltűnt klasszikust és ezek folytatásait, Chuck Norrisnál akkor nem volt nagyobb kemény legény, húzhattak a fejére patkánnyal teli zsákot, utána szétkapta az egész bagázst. Meg kell mondanom, hogy mégsem mentem el a közeli erdőbe gépfegyverrel turistákra vadászni (ennyit a 18-as karikáról). Tavaly ismét belefutottam a franchise két darabjába is és tudom nem illik szidni a jó öreg profi szakállast, de ez már igencsak gyér volt, eljárt felette az idő, vicces volt, hogy egy hiányos fakerítés tákolmány mögött guggolva sem lőtték szét az egységet, pedig pár méterről tüzeltek a katonákra.

 

Néhány producer úgy gondolta megéri feldolgozni ezt a klasszikust, én nem is bánom, csak jobbat tudnak összehozni. Az MGM stúdió a WWE-vel közösen gondolja újra az Ütközetben eltűntet, az már biztos, hogy nem Vietnámban fog harcolni a főhős, akit majd egy pankrátor fog megtestesíteni. Az új változat nem kerül a mozikba, DVD-n adják ki majd.

 

A WWE (World Wrestling Entertainment) egy ideje már nem csak azzal foglalkozik, hogy a pankrátorait a ringbe küldje, hanem beszállt a mozibizniszbe is. Nekik köszönhetjük a Menekülj!, A halálraítélt, A tengerészgyalogos és az Ellenséges Terület harmadik részét is. Szerintem ezek a filmek a 80-as éveket idézték, élvezhetőek voltak (még az legutóbb említett filmet nem láttam), úgy érzem jó kezekben van a remake.

 

Úgy néz ki a 80-as évek klasszikusa életre kelnek ebben az évtizedben, Stallone feltámasztotta Rocky-t és Rambot, szó volt már egy Predator 3-ról is és az oroszok remake-elték Schwarzenegger Kommandóját.

 

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr8991325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.10. 07:47:26

Braddock csak egy van, és az a Chuck!
süti beállítások módosítása