Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

...és hamarosan sötétség

2009.03.17. 10:38 koimbra Szólj hozzá!

Minden napra jut már egy hír valami remake-kel kapcsolatban, az 1970-ben készült ...és hamarosan sötétség került elő a raktárból és jövőre már láthatjuk is a feldolgozást Marcos Efron rendezésében, ő eddig rövidfilmeket készítet.

A főbb szerepeket Karl Urban (Doom), Adriana Baraza (Bábel), Odetty Yustman (A túlvilág szülötte) és Amber Heard (Never Back Down) kapták meg. A történet két amerikai lányról szól, akik kerékpártúrára indulnak, az egyikük eltűnik és a másiknak pedig sötétedés előtt meg kell találnia őt. A forgatás Argentínában fog zajlani.

Az eredeti történet két angol lányról szólt, akik Franciországban kerékpároztak, majd egy férfi kezdte őket követni, a két csaj összeveszett, az egyikük hátramaradt, mikor sötétedni kezdett az aki előrement visszafordult barátnőjéért, de csak néhány holmiját találta meg. Ez pedig a film DVD borítója volt.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951007140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása