Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön az Fapum...vagyis az Üvegtigris 3

2009.03.24. 14:40 koimbra Szólj hozzá!

Nem mondható el kis hazánkról, hogy valamiből trilógia legyen, már az is csoda, ha valaminek elkészül a folytatása. Legutóbb a Macskafogónak és A kis Vuknak láthattuk a második részét, amelyek iszonyatosan borzalmasak lettek és a Valami Amerika 2 is befutott. Az Üvegtigris hatalmas közönségsiker volt, jött a második rész, amelyet már a bemutató előtt be lehetett szerezni a netről, ám ez nem zavart be, a nézők tömegesen zarándokoltak el a mozikba és ez a film is nagy tetszést váltott ki.

Rudolf Péter elmondása szerint jelenleg is dolgozik még a forgatókönyvön és ha minden jól megy a 200 millióba kerülő film forgatása nyáron el is kezdődhet. A főbb szereplőket megtartják, de lesznek benne új figurák és új helyszínek is. A terv szerint decemberben már be is mutatnák az Üvegtigris hármat, ebben én azért eléggé kételkedem, mivel ilyen gyorsan itthon nem szokott összejönni a dolog, olykor 2-3 év alatt kerül egy produkció a bemutató közelébe.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111022459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása