Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Limp Bizkit frontembere horrort rendezhet

2009.03.25. 15:07 koimbra 2 komment

Fred Durst neve a filmnézők számára nem igazán lehet ismerős, hiszen ő a zenei műfajban alkotott leginkább a Limp Bizkit frontembereként. Feltűnt már Dr. House-ban és egy-két filmben is, maga is rendezett két produkciót, a The Longshots megbukott, a The Education of Charlie Banks dráma pedig már 2007 óta készen van, de csak néhány fesztiválon szerepelt eddig és ha minden igaz pénteken végre bemutatják pár vásznon is. A kudarc nem keserítette el, ugyanis ismét beáll a kamera mögé és ledirigálja a Psycho Killer horrort.

Durst elmondása szerint a történet nagyon ügyesen van megírva, őt magát teljesen lenyűgözte. Úgy néz ki augusztusban hozzá is láthat a forgatáshoz. A sztori egy sorozatgyilkosról szól, aki egy küldetésre indul a Sátán nevében. Durst egyébként már szerepelt egy horrorban, a Lélekszám 436 igen-igen rossz film volt.

A forgatókönyvet a régebben eléggé népszerű Andrew Kevin Walker írta. Az ő nevéhez fűződik a Hetedik, 8MM és az Álmosvölgy legendája szkriptje is. Régóta nem hallottunk felőle, idén azonban két olyan produkciót is bemutatnak, amely az ő forgatókönyve alapján készült. Az egyik az Eric Bana főszereplésével készülő Armored krimi-akció, a másik pedig a The Wolf Man horror.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381024960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rosszfajzat 2009.03.25. 17:08:13

az AN-féle Armored-et James V. Simpson írta.
AKW a másik Armored-ben társszerző.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.03.25. 17:14:41

@rosszfajzat: Úgy voltam vele ugyanolyan címmel nem küldenek a mozikba filmeket. Kösz, hogy szóltál.
süti beállítások módosítása