Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rövid hírek

2009.03.30. 21:28 koimbra Szólj hozzá!

-Írtam már róla, hogy a 80-as évek egyik alkotását, a Karate kölyköt is újraforgatják. A főszerepre Jaden Smitht (Amikor megállt a Föld) szemelték ki, a mestert pedig Jackie Chan fogja megformálni. A címet az alkotók máris megváltoztatták, Kung Fu kölyök néven fog futni. Talán abból indulhattak ki, hogy a Kung Fu sokkal jobban hangzatosabb, mint a karate.

- Zack Snyder (Watchmen) következő nagyköltségvetésű filmje a Sucker Punch lesz, a főszerepre Amanda Seyfried (Mamma Mia!) volt kiszemelve, azonban a Big Love sorozata miatt vissza kellett mondani a felkérést. Helyére gyorsan megtalálták az utódot Emily Browning (A balszerencse áradása) személyében. A többi csajt Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Evan Rachel Wood,  Emma Stone alakíthatja.

- Az sem számít már újdonságnak, hogy a Titánok harcát remake-lik, az új változatot pedig Louis Leterrier (A szállító) dirigálhatja. A főszerepre Sam Worthington (Terminátor: A megváltás) szerződött le, Zeuszt a pletykák szerint Liam Neeson formálhatja meg. Gemma Arterton (A Quantum csendje) pedig a nő vonalat erősítheti majd, méghozzá olyan figurát fog alakítani, aki az eredeti filmben nem is volt benne.

- Harry Houdini is a vásznakra kerül, a film alapját a The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero könyv szolgálatja. A stúdió Indiana Jones és Sherlock Holmes keverékekéntképzeli el a bűvészt, aki egyébként Angliának fog kémkedni.

- Brandon Routh (Superman) jeleneteit egy az egyben kivágták a The Informers filmből, azaz a teljes vámpíros vonalnak lőttek így. A magyarázat szerint túl sok erotikát és erőszakot tartalmaztak ezek a percek.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781036200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása