Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások jönnek: Star Trek, Gyilkos ígéretek

2009.03.31. 10:25 koimbra 1 komment

A Paramount Pictures máris megbízta Roberto Orci, Alex Kurtzman (Transformers, Fringe, Sasszem) forgatókönyvírókat, hogy írják meg a Star Trek folytatását. A május 8.-án bemutatásra kerülő film egyik producere is csatlakozik hozzájuk. Kurtzman azt mondta, hogy megvárják a produkció fogadtatását és ha pozitívak a visszajelzések (értsd: rohadt sok pénzt fog hozni), akkor nekilátnak a munkának. A stúdió szeretné, ha Karácsonyra kész lenne a forgatókönyv, ugyanis akkor már 2011 nyarán a mozikba gördülhetne a folytatás.

Nem spóroltak a készítők a Star Trek kapcsán, 150 millió dollárt (bár 200-ról is lehetett hallani) tapsoltak el a forgatás alatt, ami azért elég bátor cselekedet, lévén, hogy az utolsó rész bukott.

David Cronenberg folytatná a Eastern Promises - Gyilkos ígéretek filmjét, már beszélt is Viggo Mortensennel ezzel kapcsolatban, aki rábólintott a felkérésre (ezért a filmért Oscarra is jelölték). Steven Knight a forgatókönyvíró és Paul Webster a producer is részt vesznek a folytatásban. Cronenberg elmondása szerint még nincs szkript, szeretné, ha ők négyen le tudnának ülni egy asztalhoz és megbeszélni hogyan tovább, de azért neki azért van néhány elég jó ötlete már.

A folytatásra azonban még várni kell egy csöppet, mivel Cronenberg következő dirigálása a The Matarese Circle lesz (Robert Ludlum regénye alapján), amelynek főszereplői Tom Cruise és Denzel Washington lesznek.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781037037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.03.31. 20:50:08

Cronenberg jobban tenné, ha visszatérne a '80-as, '90-es évekbeli filmjei stílusához. Én legalábbis annak örülnék igazán :D
süti beállítások módosítása