Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vin Diesel képregényfilmben szeretne szerepelni

2009.04.03. 16:15 koimbra Szólj hozzá!

Edward Furlonggal ellentétben Vin Dieselnek megjött a józanabbik esze és inkább újra fellendíti karrierjét. Ma mutatják be Amerikában a Halálos iram-ot, ami a box office lista első helyét fogja megszerezni minden bizonnyal ezen a  hétvégén. (40-50 milliós bevételt jósolnak) Majd feltámad a xXx is, jön a harmadik Riddick film is.

A Babylon A.D. bemutatása előtt azt mondta Diesel, hogy szeretne egy Marvel képregényben játszani. Gondolom a producerek azóta se lepték el ajánlatokkal, ezért most ismét szóba hozta a témát, ezúttal már meg is nevezte azt a karaktert, amit eljátszana. A Fantasztikus négyes rebootban Dr. Doom szerepét nézte ki magának. Állítása szerint pedig már beszélt Jonathan Mostow-val, aki a jelenlegi állás szerint esélyes arra, hogy ledirigálja a Torpedó (Sub-Mariner) képregényfilmet a címszerep kapcsán.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201044195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása