Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rourke vs. Jericho

2009.04.06. 14:04 koimbra 2 komment

Még januárban Mickey Rourke azt mondta, hogy a WWE felajánlotta számára, hogy lépjen ő is a szorítóba a Wrestlemania 25-ben. A színész úgy nyilatkozott lealázná Chris Jerichot (a pankráció ügyeletes fenegyereke). Később Rourke feltűnt a Larry King Live-ben, ahol a showman kapcsolta Jerichot, aki elmondta, hogy A pankrátor ugyan tetszett neki és ki is hívta a színészt a korábbi kijelentése miatt, az aktor visszavonulót fújt és látszólag megbánta korábbi kijelentését (az ominózus videót itt nézheted meg)

A Wrestlemania 25 eseményre tegnap került sor, Rourke is eljött a show-ra nézőként. Miután Jericho legyőzte három ellenfelét behívta a szorítók közé a színészt és...nézzétek meg mi történt

(A videó 18 perces, azonban nem ilyen hosszú a sztori, 11 percig érdemes nézni, persze, akit érdekel az nyugodtan nézheti tovább, van még egy nagyobb reklám, meg kisebb pankráció)

Címkék: video

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231049533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása